Επικοινωνία | Προγραμματίστε Συνάντηση | Social Network Buttons

Γιατί την Alpha Αποφρακτική Service;

Η Alpha Αποφρακτική Service ιδρύθηκε κι εγκαταστήθηκε στην περιοχή του Ιλίου το 2000 από τον Αντώνη Κορκολή και μέχρι σήμερα παραμένει μία οικογενειακή επιχείρηση. Η αποστολή της Alpha Αποφρακτική Service ήταν πάντοτε και είναι η παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσίες για το σπίτι και την επιχείρησή σας.


Πιστοποίηση ISO


Η άψογη και αποδεδειγμένη με πιστοποιητικό ποιότητας ISO ποιότητα σε συνδυασμό με το πλήθος των υπηρεσιών που συνεχώς σας παρέχουμε, έχουν κάνει την Alpha Αποφρακτική Service μία από τις πιο μεγάλες και σεβαστές εταιρείες παροχής υπηρεσιών για πολυκατοικίες και επιχειρήσεις στην Αττική.


Ενώ δεκάδες εταιρείες έχουν περάσει από αυτόν τον τομέα, η Alpha Αποφρακτική Service έχει καταφέρει να αφήσει ανεξήτιλο το σημάδι της στον χώρο των αποφράξεων, της θέρμανσης, του κλιματισμού και άλλων εργασιών που αφορούν την πολυκατοικία ή την επιχείρησή σας θέτοντας υψηλά όρια στην παροχή των υπηρεσιών. Η Alpha Αποφρακτική Service με μεγάλη τιμή προσλαμβάνει και συνεργάζεται μόνο με τους πλέον επαγγελματίες στον χώρο της βιομηχανίας. Μέρικά από τα μέλη μας βρίσκονται στην Alpha Αποφρακτική Service για πάνω από 10 χρόνια.


Με τα μηχανογραφημένα αρχεία υπηρεσιών μας, με την εταιρική ενδοεπικοινωνία εν ώρα εργασίας των τεχνικών μας, με πιστοποιημένους τεχνικούς και επαγγελματικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είμαστε ικανοί να εκπληρώσουμε όλες τις απαιτήσεις σας που αφορούν σε θέρμανση, κλιματισμό, υδραυλικές εργασίες, αποφράξεις, απολυμάνσεις και όποια άλλη ανάγκη παρουσιαστεί στην πολυκατοικία ή επιχείρησή σας.

Στην Alpha Αποφρακτική Service, ο σκοπός μας είναι να δημιουργούμε 'σχέσεις για μια ζωή'.