Επικοινωνία | Προγραμματίστε Συνάντηση | Social Network Buttons

Ασημένιο πακέτο της Alpha Αποφρακτική Service

Εικόνα 1. Ρωτήστε μας για τα πακέτα υπηρεσιών

Ξεχάστε τα προβλήματα του σπιτιού σας, κάντε οικονομία


Προγραμματισμένος Έλεγχος Συντήρησης

Οι περιοδικοί έλεγχοι συντήρησης συμβάλλουν στην παράταση της ζωής του εξοπλισμού σας. Η Πολιτική Προτεραιότητας περιλαμβάνει δύο προγραμματισμένους ελέγχους συντήρησης το χρόνο (εκτός αν καλύπτεται μόνο το ένα μέρος). Θα εξετάσουμε τις εγκαταστάσεις σας και θα σας ενημερώσουμε για τις αναγκαίες επισκευές, ενώ παράλληλα θα σας δώσουμε συμβουλές που θα βοηθήσουν τον εξοπλισμό σας να λειτουργεί με τη μέγιστη ασφάλεια και αποδοτικότητα. Ένα απλό και κατάλληλο λειτουργικό σύστημα θα κάνει τους λογαριασμούς σας να μειωθούν.


Προτεραιότητα Επείγουσων Καταστάσεων

Θα είστε σε κατάσταση προτεραιότητας σε όλες τις κλήσεις για επισκευές. Η Alpha Αποφρακτική Service εξυπηρετεί τους πελάτες που υπάγονται στην Πολιτική Προτεραιότητας πρώτους. Οι τεχνικοί μας βρίσκονται ηλεκτρονικά συνδεδεμένοι για να εξασφαλίσουν την άμεση απόκριση στα αιτήματά σας. Για να εγγυηθούμε πως γνωρίζουμε τις ανάγκες σας, διατηρούμε ένα πλήρες ηλεκτρονικό ιστορικό συντηρήσεων των εγκαταστάσεών/εξοπλισμού σας.


Έκπτωση Εξαρτημάτων

Οι πελάτες που υπάγονται στην Ασημένια Πολιτική Προτεραιότητάς μας λαμβάνουν 10% έκπτωση σε όλα τα εξαρτήματα. Σκοπός μας είναι να αντιληφθούμε και να επιδιορθώσουμε όλα τα μικρά προβλήματα πριν μετατραπούν σε μεγάλες φθορές. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι με εμπειρία στον τομέα. Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι από αυτούς έχουν συμπληρώσει πάνω από 100 ώρες εκπαίδευσης το χρόνο. Κάθε φορτηγό μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με ανταλλακτικά, εργαλεία και εξοπλισμό ώστε να διατηρήσουμε την ορθή λειτουργία του οικιακού σας δικτύου.


Ασημένια Πολιτική Εξαρτημάτων

Αποτελείται από τον Προγραμματισμένο Έλεγχο Συντήρησης μας, την Έκπτωση Εξαρτημάτων και την Πολιτική Εργασιών Ζωής, μαζί με την Ασημένια Πολιτική Προτεραιότητάς μας.