Επικοινωνία | Προγραμματίστε Συνάντηση | Social Network Buttons

Αληθινές απόψεις των πελατών μας

Όλες οι παρακάτω απόψεις είναι από πραγματικά ικανοποιημένους πελάτες μας.

Ο Γιώργος αντικατέστησε 2 σωλήνες ύδρευσης σήμερα στο σπίτι μας. Ήταν πολύ επαγγελματίας, φιλικός προς εμένα και τον γιο μου κι αρκετά επεξηγηματικός όσον αφορά στις επιλογές που είχαμε. Εμπιστευτίκαμε την κρίση του και αισθανθήκαμε ότι ήταν ειλικρινής απέναντί μας όσο μας εξηγούσε την φύση του προβλήματος. Η εκπροσώπηση του εκ μέρους της εταιρείας σας είναι η αιτία για την οποία προτιμούμε την Alpha Αποφρακτική Service αντί από τις προηγούμενες. Πολύ καλή δουλειά, σας ευχαριστώ!!!
- Μιχάλης Αποστολάτος, (Πειραιάς)Πριν από 3 εβδομάδες χάλασε ο καυστήρας της πολυκατοικίας. Μέσα σε 3 ώρες από την κλήση μου, ένας τεχνικός της Alpha Αποφρακτική Service ήρθε και γρήγορα ανακάλυψε την βλάβη. Λόγω του ότι ήταν παλαιότερο μοντέλο, μας είπε ότι δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα εργαλεία για να την επιδιορθώσει κι έτσι θα την έφτιαχνε προσωρινά μέχρι να μας αντικαταστήσει ολόκληρο το κομμάτι που είχε το πρόβλημα. Το ίδιο απόγευμα, ο ίδιος τεχνικός μας κάλεσε και μας είπε ότι πρέπει να παραγγελθούν άλλα 2 κομμάτια γιατί δεν υπήρχε αυτόνομο αυτό κι ότι δεν συμφέρει οικονομικά όποτε καλύτερα θα ήταν να αλλάζαμε ολόκληρο τον καυστήρα. Έτσι κι έγινε.


Την επομένη μέρα ήρθε ο υπεύθυνος του συνεργείου και επιδεικνύοντάς μας έναν κατάλογο μας εξήγησε ποιος ταιριάζει για την δική μας πολυκατοικία. Όλοι οι ένοικοι κι οι ιδιοκτήτες εντυπωσιάστηκαν από τον επαγγελματισμό του και την ειλικρίνιά του κι έτσι όχι μόνο παραγγήλαμε καινούριο καυστήρα αλλά κάναμε και συμβόλαιο έχοντας δωρεάν αποφράξει, απολυμάνσεις κι έλεγχο διαμερισμάτων.

- Παύλος Πέππας, (Πειραιάς)

Θα ήθελα να εκφάσω την ικανοποίησή και την εκτίμηση μου για τις υπηρεσίες, τον επαγγελματισμό και την φιλική διάθεση που επέδειξε ο Αλέκος σε μένα αλλά και τον γιο μου. Εκτός του ότι έκαναν άψογη δουλειά επιδιορθώνοντας τον κεντρικό σωλήνα ύδρευσης της οικίας μας, μας ανέφερε και σε ποιο σημείο ακριβώς βρισκόταν το πρόβλημα αφού πρώτα κατάφερε κι έβαλε μέσα σε αυτόν κάτι σαν camera. Έτσι γλιτώσαμε από την επερχόμενη υγρασία η οποία σίγουρα θα παρουσιαζόταν στην κουζίνα μας εάν αυτή η διαροή συνεχιζόταν για καιρό.


Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπηρεσίες που παρέχετε στον κόσμο και σε μένα προσωπικά!

Βασίλης Αδαμάκης, (Περιστέρι)

Τις τελευταίες μέρες είχα παρατηρήσει ότι το σιφώνι της τουαλέτας δεν κατέβαζε γρήγορα τα νερά κι αυτό όσο πήγαινε και χειροτέρευε. Το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα είχαμε επισκέπτες και φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να υφίσταται κατά την διάρκεια των επισκέψεων που θα δεχόμαστα. Καλέσαμε το τμήμα για επείγοντα προβλήματα της Alpha Αποφρακτική Service κι αυτοί όχι μόνο ήρθαν πριν το σαββατοκύριακό αλλά το ίδιο βράδυ. Εντυπωσιάστηκα γιατί διαβάζοντας στην ιστοσελίδας σας ότι έχετε τμήμα για επείγοντα περιστατικά, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα αναλαμβάνατε δράση τόσο άμεσα μετά την κλήση. Τι να πω μετά από αυτό, σπάνια το βλέπουμε στις εταιρείες την άμεση εξυπηρέτηση. Συνεχίστε έτσι παιδιά!!

- Ματθαίος Γκίκας., (Λούτσα)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σταύρο και τους τεχνικούς του, που ήρθαν και μέσα σε λίγη ώρα μου εγκατέστησαν το κλιματιστικό με επιτυχία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Αντώνη ο οποίος με βοήθησε να επιλέξω το κατάλληλο για το διαμέρισμα μου, το πιο οικονομικό εξηγώντας μου όλα τα πλεονεκτήματα, τα μεινοκτήματα καθώς και τα κόλπα τα οποία πρέπει να κάνω μόνος μου για να γλιτώνω ρεύμα και να έχω την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση!! Τώρα σκοπεύω να βάλω και στο γρασφείο μου κλιματιστικό οπότε πάλι στην Alpha Αποφρακτική Service θα απευθυνθώ για να το ρυθμίσει.

- Μάρκος Θεοδωσίου, (Χαλάνδρι)

Αυτό ήταν το πρώτο μας καλοκαίρι στο καινούριο σπίτι και γρήγορα διαπιστώσαμε ότι τα κλιματιστικά του πάνω ορόφου δεν έψυχαν τον χώρο καθόλου! Ερχόμασταν από την δουλειά με τον σύζυγό μου και βλέπαμε ότι ενώ το σύστημα λειτουργούσε όλη μέρα, η θερμοκρασία δεν έπεφτε ποτέ κάτω από τους 30' C. Έτσι καλέσαμε την Alpha Αποφρακτική Service κι αυτοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας αμέσως.


Πρώτους από όλους ο κ. Αντώνης ήρθε στο σπίτι μας για να ελέγξει την οικία μας και όλα τα σημεία από τα οποία θα μπορούσε να διαφεύγει ο αέρας. Αρκετά σύντομα, είχε ετοιμάσει την λίστα από ότι είχε βρει και έχριζαν επίλυσης, όπως επίσης και την τιμή του κάθε ενός. Αυτό με εντυπωσίασε πάρα πολύ, δείχνει πολύ οργανωμένη εταιρεία με μεγάλη συνέπεια και σημασία στους πελάτες της. Βοηθώντας μας με αυτόν τον τρόπο θέσαμε με τον άντρα μου ποια πρέπει να επιδιορθωθούν άμεσα και θέσαμε προτεραιότητες στις εργασίες που έπρεπε να συμβούν. Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι κατά την διάρκεια αυτής της κουβέντας που κάναμε, ο κ. Αντώνης ποτέ δεν επενέβηκε όπως θα έκανε ένας ενοχλημένος πωλητής. Αφού τέλος αποφασίσαμε ποια θα γίνουν και με ποια σειρά τα ανακοινώσαμε στον κ. Αντώνη και μέσα σε 5 μέρες είχαν συμβεί όλα όπως τα είχαμε σκεφτεί.


Οι επισκευές απαιτούσαν την παρουσία 2 διαφορετικών συνεργείων στο σπίτι. Η μία για να επισκευάσει κι οι άλλη ανέλαβε όλες τις καινούριες εγκαταστάσεις. Ο κ. Αντώνης ήταν καθόλη την διάρκεια των εσπισκευών παρόν και συντόνιζε και τα 2 συνεργεία. Τελικά, μετά από 5 ημέρες τελείωσαν όλα επιτυχώς. Τώρα που μιλάμε και 45 βαθμούς κελσίου να έχει έξω, μέσα στο σπίτι είναι όλα τα δωμάτια δροσερά.

- Μαρία Καλογεροπούλου, (Φιλοθέη).